Meniu Închide

POCU: Solicitare clarificări în etapa evaluare tehnică și financiară pentru apelul 921/4/9/ „Programe de îngrijire a gravidei şi copilului – etapa II – Regiuni mai puțin dezvoltate”

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman informeaza solicitantii ca incepand cu data de 15 februarie 2021 vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitari de clarificare de la Comisia de evaluare a proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte 921/4/9/„Programe de îngrijire a gravidei şi copilului – etapa II – Regiuni mai puțin dezvoltate”.
 
Solicitanții sunt rugați să verifice periodic contul MySMIS 2014+ și să raspundă punctual, în termenul precizat în cadrul scrisorii de clarificare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.
 
În conformitate cu prevederile Ghidurilor, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificări atunci cand evaluatorul consideră că o informație lipsește sau nu este suficient de clară. Se poate solicita un singur set de clarificări pentru etapa de evaluare tehnică și finanaciară (ETF).